2013. július 1., hétfő

Megnyílt a Cake Shop!

Az V. kerületben, a József Attila utcában található üzlet pénteki megnyitóján a pult előtt és mögött is tömegek sorakoztak – egy dizájncukrászda nem is kívánhat jobb nyitányt magának!


A vadonat új Cake Shopba belépve a legszembetűnőbb dolog az üzlethelyiség teljes hosszában elnyúló, hatalmas pult, amely mögött végeláthatatlanul sorakoznak a különleges cukrászati műremekek és fagylaltkreációk. A tágas kirakat és a pultok alacsony kialakítása azonban más célokat is szolgál a kínálat puszta felmérésén túl: itt semmi nem marad rejtve a betévedő édességrajongók kíváncsi szemei elől!
A pesti Cake Shop tudatosan építi „látványcukrászda” koncepcióját, melynek lényege, hogy a szigetmonostori üzemből érkező, ínycsiklandó tartozékokból itt helyben, az eladótérben szülessen meg a varázslat, s a vendégek előtt nyerjék el a torták, sütemények a maguk végleges formáját és iparművészeti szintre emelt, aprólékos díszítésüket. Az elképzelés szerint a Cake Shopban színek, illatok és ízek együtt garantálják a páratlan élményt, ami a legtöbb hagyományos cukrászda nagyüzemi hangulatával szemben egy sokkal oldottabb, barátságosabb és a vendégek felé is nyíltabb atmoszférát kíván teremteni.

Az egyediségben az erő

 A tulajdonos cukrászmesternő, Sallay Fanni elmondása szerint a Kőleves Kertben tartott casting olyan jól sikerült, hogy az eredetileg egy-két főre tervezett bővülés helyett a budapesti üzletben rögtön nyolc kreatív energiáktól fűtött, elhivatott ifjonc kezdi meg a működését. Ennyi különböző egyéniség és stílus egyesül mostantól a dizájncukrászda égisze alatt, hogy egyesített erővel elégítsék ki az édességrajongók kiváló minőségű, kézműves alkotások iránti olthatatlan igényét.
És mivel a Cake Shop örömmel enged teret a kreativitásnak, külön pultot szentelnek a szabad fantáziának My Cake néven: itt a vendég saját szája íze szerint állíthatja össze az alapanyagokból saját tortácskáját éppúgy, ahogy a pult másik oldalán álló, ifjú desszertlovagok is belerejthetik a kreációkba egyéni látásmódjukat.

A felfedezés öröme


Színes, több különböző ízt egyesítő fagylaltcsodák, jólesően tömény torták, légiesen könnyed krémek, üdítően gyümölcsös piték, párjukat ritkító pudingok és túrógombóc. Ez vár minket a Cake Shopban. Vagy, ahogyan Sallay Fanni állítja, ha éppen olyanunk van, fahéjas csillagokat fogunk sütni. Spontán, szívből jövő, de minőségben és szemrevalóságban kompromisszumokat nem ismerő alkotások fognak kikerülni minden nap a Cake Shop pultjára, lelket melengető változatosságban. Sosem lehetünk egészen biztosak abban, hogy mi fog minket várni odabent. A meglepetésnek ezért az öröméért lesz érdemes folyton visszatérni!

Forrás: welovebudapest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése