2013. május 8., szerda

Ahol ölelés jár az ételhez


A 27 éves amerikai Tim Harris a világ első Down-szindrómás étterem-tulajdonosa. A fiú saját maga működteti a vendéglátóhelyet és a felszolgálásban is részt vesz, valamint minden egyes vendéget megölel. „Bizonyos értelemben az ölelés fontosabb, mint az étel. Úgy értem: az étel csak étel” – nyilatkozta egy tévériportban Tim.



Harris 14 éves kora óta arról ábrándozott, hogy saját étterme lesz, és évekig a vendéglátásban dolgozott, mielőtt a családja segítségével megnyitotta a Tim's Place-t. „Nem engedtem, hogy a fogyatékosságom összetörje az álmaimat. A fogyatékossággal élők is bármit megvalósíthatnak, amit a fejükbe vesznek. Különlegesek vagyunk. Ajándékok a világnak” – fogalmazott a fiú.

Az éttermet a vendégek a világ legbarátságosabb éttermeként emlegetik, és rengetegen járnak hozzájuk rendszeresen azért, mert a finom ételek mellé különleges odafigyelést és ölelést kapnak. A falon egy számlálót is elhelyeztek, mely a kiosztott ölelések számát jelzi: Tim tavaly közel 32 000 ölelést osztott ki.

Forrás: nlcafe.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése