2013. március 25., hétfő

A fiatalok borversenye 2013


A Talentométer, az A38 Hajó és a Szerencsejáték Zrt. tehetségkutató sorozata 2013-ban is folytatódik. A szervezők a zenei rész mellett a tavalyi nagy siker után ismét megrendezik a borászversenyt. Szakmai partner a Central European Wine Institute (CEWI).


A pályázat célja

A hazai borászat „új generációjának” megtalálása, és a figyelem felhívása a feltörekvő fiatal borászokra.

Pályázók köre

Magánszemélyek: pályájuk elején álló, 40. életévüket be nem töltött fiatal borászok, akik már önálló útra léptek, vannak saját boraik, de még nem kapták meg azt az elismertséget, amit megérdemelnek.


A pályázat részletei

A borversenyre, előzetes zsűrizés után három júniusi vasárnapon keresztül kerül sor a budapesti A38 Hajó éttermében és teraszain.
A borokat hat kategóriába lehet nevezni
könnyű fehér borok
testes fehér borok
rozéborok
könnyű vörös borok
nehéz vörös borok
habzóborok
A verseny- és fesztiválsorozaton a jó zene találkozik a jó borokkal – a Talentométer igazi fiatalos, laza, felszabadult és jó hangulatú rendezvény. Persze a lazaság nem zárja ki a szakmaiságot és a valódi megmérettetést: a borokról szakmai zsűri dönt, de a közönségnek is nagy szerepe van a döntésben. A döntőbe jutott borászok mindegyikére értékes díjak várnak: szakmai utak, címketervezés, barrique-hordó, fesztiválmegjelenések és sok más, a fiatal borászok számára hasznos dolog.
Laza, fiatalos, de szakmailag hiteles tehetségkutató. Ez a Talentométer – A fiatalok borversenye.
Figyelem! A PályázatMenedzser.hu csak a pályázat legfontosabb elemeit publikálja. A teljes kiíráshoz látogassa meg a kiíró honlapját.

Nevezés benyújtása

A nevezés a borok beszállításakor történik, a nevezési lap kitöltésével. A nevezési lap letölthető innen vagy kitölthető a minták beszállításakor a CEWI budapesti központjában.
A nevezni kívánt borokból 2 palackot kérünk beszállítani 2013. április 1. és május 17. között a CEWI budapesti központjába: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.
Egyeztetési lehetőség: (+36 1) 321 4858
További információ

A38 Hajó
info@talentometer.hu

Forrás: pályázatmenedzser

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése